-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Je inschrijven

Je inschrijven?

Via een informatiecentrum

Toen je informatie over Defensie zocht, heb je zeker een informatiecentrum bezocht. Daar kreeg je een antwoord op al je vragen. Ben je overtuigd dat werken bij Defensie iets voor jou is, dan schrijven onze medewerkers je graag in.

Informatiecentra in mijn regio: Antwerpen, Brugge, Brussel, Gent, Hasselt.

Zodra zij je inschrijven, ben je officieel sollicitant voor een job bij Defensie. Ze helpen je ook om de dagen voor je selectieproeven vast te leggen.

Tijdens een jobday of evenement

Door Covid-19 werden alle jobevenementen tot nader order geannuleerd.

Tijdens een jobdag ontdek je alles over werken bij Defensie. Hier ontmoet je ook de medewerkers van de informatiecentra, net als op tal van jobbeurzen, verspreid over het land.

Zij geven je met plezier alle details die je nodig hebt om een goede beslissing te kunnen nemen. Als je de knoop al hebt doorgehakt, kunnen zij je ook ter plaatse inschrijven.

Via het contactcenter

Is de inschrijvingsdatum bijna voorbij en raak je niet meer op tijd in een informatiecentrum? Bel dan ons contactcenter op het gratis nummer 0800 333 48, elke werkdag van 8 tot 20 uur en op zaterdag van 9 tot 13 uur. Op zondag is het gesloten.

Op deze website

Je kan ook naar een vacature informeren via dit formulier. Dit is nog geen inschrijving, maar enkel een aanvraag om je te contacteren.

Een van onze medewerkers zal je opbellen. We willen er namelijk zeker van zijn dat je goed geïnformeerd bent om je keuze te maken. Geef een correct telefoonnummer op en blijf bereikbaar. Als onze medewerkers je niet kunnen bereiken, zullen ze je niet inschrijven.