-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Onderofficier schietstand luchtdoelartillerie

Onderofficier schietstand luchtdoelartillerie

Uiterste inschrijvingsdatum : 02/06/2020

Je functie

Als onderofficier schietstand luchtdoelartillerie werk je voornamelijk op het schietveld van het militaire oefenkamp Lombardsijde.
Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid tijdens schietoefeningen. Daarnaast ben je medeverantwoordelijk voor de schoots- en trainingsmiddelen die gebruikt worden op het schietveld van Lombardsijde en de recuperatie ervan. Je staat in contact met diverse partners om de veiligheid tijdens schietoefeningen te garanderen. Je werkt met militaire communicatiemiddelen (marifoon, radar, telefoon) om er de veiligheid ter land, ter zee en in de lucht te controleren.
Defensie verwacht van jou een gemotiveerde en professionele houding, een grote flexibiliteit, zin voor cohesie en samenwerking. Een goede fysieke conditie is noodzakelijk om je taken op de schietstanden uit te kunnen voeren in alle weersomstandigheden.
Defensie biedt jou een uitdagende maar boeiende periode die je helpt je competenties in het domein van veiligheid en organisatie te ontwikkelen. Bovendien krijg je de kans je fysieke conditie te verbeteren en te onderhouden tijdens de diensturen.

Je profiel

  • Belg zijn of onderdaan zijn van een andere lidstaat van de Europese Economische Ruimte of van de Zwitserse Bondsstaat.
  • Op 31 december van het jaar van je inlijving de leeftijd van 50 jaar niet hebben bereikt.
  • Houder zijn van een diploma van het secundair onderwijs.