-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Open Campus Day in de Koninklijke School voor Onderofficieren

Open Campus Day in de Koninklijke School voor Onderofficieren

De Koninklijke School voor Onderofficieren in SINT-TRUIDEN opent haar deuren voor het grote publiek tijdens de “Open Campus Day” op 17 maart 2019 van 10u00 tot 17u00.

De Koninklijke School voor Onderofficieren is de grootste school van Defensie en zal ook in het academiejaar 2019-2020 de basisvorming verstrekken aan ruim 900 kandidaat-officieren en onderofficieren.

Naast informatie over de tewerkstellingsmogelijkheden in verschillende functies binnen Defensie, kunnen de bezoekers er een toelichting krijgen over de verschillende opleidingen, het lessenpakket, de evaluaties en het studieregime in de school. Ze hebben ook de mogelijkheid om kennis te maken met de militaire onderrichters, de burgerleerkrachten en de kandidaten die momenteel een vorming volgen.

De leslokalen, de logementen en de sportinfrastructuur zijn voor deze gelegenheid opengesteld voor het publiek. Er vinden diverse demonstraties plaats. De vier componenten zetten verschillende functies in de kijker en daarbij zullen ook militaire voertuigen en materieel te bezichtigen zijn.