-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Werken bij de Medische Component

Werken bij de Medische Component

Een job als geen ander !

Werken bij de Medische Component is anderen helpen en ten dienste staan van alle militairen van de andere componenten. Je kan in heel diverse werkomgevingen terechtkomen: op een luchtmachtbasis, aan boord van een schip of in steun van paracommando-eenheden ... (bijna) alles is mogelijk.

Kiezen voor de Medische Component is kiezen voor toewijding, voor beroepsernst en verantwoordelijkheid. Jouw hulp maakt echt een verschil.

Het medisch personeel ondersteunt alle oefeningen van Defensie. Hetzelfde is waar voor de operaties in binnen- en buitenland en alle andere activiteiten van Defensie, van sportcompetities tot en met het nationale defilé van 21 juli.

Ben jij de persoon die graag een actief leven leidt en die zich ten voordele van anderen wil inzetten?

Als je kiest voor de Medische Component krijg je bovenop je basisopleiding ook allerhande gespecialiseerde opleidingen (afhankelijk van welke functie je kiest) die je in staat stellen om levens te redden, binnen en buiten Defensie. De dankbaarheid die je daarvoor krijgt is onbetaalbaar.

Een Defensie zonder Medische Component is onmogelijk, een leven zonder vriendschap ook. Daarom combineert onze component beide. Wil jij toetreden tot onze grote familie?

Ook dit jaar is de Medische Component op zoek naar nieuwe collega's die samen met andere zorgverstrekkers het verschil willen maken wanneer de nood het hoogst is.

Er zijn uiteenlopende mogelijkheden en als een medische job je aanspreekt zal je zeker je gading vinden.