-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Werken bij de Marine

Werken bij de Marine

Gooi de trossen los ...

Kiezen voor een job bij de marine, dat is een zinvol beroep kiezen, maar vooral ook kiezen voor een uitzonderlijk beroep. De zee is een boeiende en verrassende omgeving die respect en zelfopoffering vereist. Uitvaren is een andere dimensie binnentreden, kiezen voor een nieuw leven en unieke en onvergetelijke ervaringen beleven.

Kiezen voor de marine is ervoor kiezen om een professional te worden van de zee, waar de waarden van onze maatschappij ertoe doen. Je biezen pakken, je land dienen en bijdragen aan het welzijn van de bevolking. In een wereld waarin alles snel evolueert en waarin de economie meer dan ooit met de zee verbonden is, is de marine niet weg te denken.

Elk jaar biedt de Marinecomponent heel wat jobs aan binnen verschillende competentiedomeinen. Treed de operationele, technische of logistieke wereld binnen aan boord van onze schepen en begin bij ons een nieuw leven! Een schip is een plaats waar je kan leven en beleven en waar vriendschap, solidariteit, veelzijdigheid en teamgeest allesbehalve loze begrippen zijn.

Als je ervoor kiest om bij de marine te gaan, krijg je een speciale professionele opleiding in een hoogtechnologische omgeving. Maar daar stopt het niet, want opleidingen krijg je je hele carrière lang.

Kom dus aan boord en kies samen met ons het ruime sop. Trotseer de oceanen en ga op ontdekking naar verre horizonten, unieke landschappen en nieuwe culturen.

Gooi de trossen los en beleef samen met ons het grote avontuur ...