-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Chef Defensie

Militaire sportschool presenteert projecten en partnerschappen

In Eupen heeft het Koninklijk Militair Instituut voor Lichamelijke Opvoeding (KMILO) het jaar 2019 officieel ingehuldigd. Hiervoor nodigde de school op 31 januari de chef Defensie en de autoriteiten van de Duitstalige Gemeenschap uit.

Chef Defensie opent nieuwe werkjaar

De chef Defensie, generaal Marc Compernol, heeft op 23 januari de balans opgemaakt van het afgelopen jaar en de krachtlijnen voor het nieuwe uitgezet. Die toespraak was ook live te volgen op zijn Facebookpagina. Je kan hem hier integraal herlezen.

Krachtlijnen voor 2019

Bij het begin van het nieuwe werkjaar heeft de chef Defensie zich rechtstreeks tot al de werknemers van Defensie gericht. U kan zijn boodschap hier integraal herlezen.

Nieuwe Defensieminister maakt kennis met Landcomponent

Minister van Buitenlandse Zaken en sinds december 2018 ook van Defensie Didier Reynders heeft kennis gemaakt met de grootste component van zijn nieuwe departement: de Landcomponent. Die stelde op vrijdag 18 januari zijn capaciteiten voor tijdens een demonstratie in Marche-en-Famenne.

Warme waardering

De militairen die nog altijd onze straten bewaken, kregen op maandag 24 december bijzonder bezoek. Op verschillende plaatsen in het land kwamen de minister van Defensie, de chef Defensie en de commandant van de Landcomponent hen een hart onder de riem steken.