-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

CDSCA

Val op in het verkeer

Bij de ingang van elk militair kwartier deelden militairen op donderdagochtend 26 september fluo-banden uit aan het personeel dat te voet komt werken. Met de campagne ‘Opvallen in het verkeer’ willen ze benadrukken dat het belangrijk is om op te vallen, vooral bij slechte zichtbaarheid.

Val op in het verkeer

Aan de ingang van elke militaire kazerne werden op woensdag 19 september 2018 fluobanden uitgedeeld aan het Defensiepersoneel dat met de fiets komt werken. 19 september is immers ook de Europese dag zonder verkeersdoden.

Alleen maar brave kindjes in de crèche Pinguïn van de marinebasis

Sinterklaas kwam dit jaar op woensdag 6 december opnieuw langs om alle kindjes blij te maken met mooie cadeautjes in de crèche Pinguïn van de marinebasis in Zeebrugge.

Diversity Award 2015 uitgereikt

In de Prins Albert Club in Brussel mocht luitenant-kolonel Vanhee op vrijdag 4 maart de Diversity Award uitreiken. Zeventien laureaten waren uitgenodigd om hun prijs in ontvangst te nemen.

De Sint bezoekt crèche ‘Pinguïn’ op de marinebasis

Sinterklaas kwam dit jaar op dinsdag 2 december weer om alle kindjes blij te maken met mooie cadeautjes in de crèche ‘Pinguïn’ van de Marinebasis Zeebrugge.