-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag vliegbasis Kleine-Brogel

Jobdag vliegbasis Kleine-Brogel

13/09/2019

Op vrijdag 13 september organiseert de vliegbasis Kleine-Brogel een jobdag met bijzondere aandacht voor de grote verscheidenheid aan technische en niet-technische jobs bij de Luchtcomponent.

Via een interactief programma ontdek je een waaier aan functies. We lichten uitgebreid de opdrachten en opleidings- en trainingsmodules van het luchtmachtpersoneel toe. We demonstreren een groot deel van het militaire materieel en laten je er ook van dichtbij mee kennis maken.

Jonge talenten krijgen dus een uitstekend beeld van alle mogelijkheden op de vliegbasis: piloot, luchtverkeersleider, vliegtuigtechnicus, vliegveldbeveiliging, brandbestrijding, ...

Wie actief aan het programma deelneemt, maakt bovendien kans op een luchtdoop in onze meest tot de verbeelding sprekende toestellen: de A109- en de NH90-helikopter.

Als extraatje kan je nog genieten van de trainings- en kwalificatievluchten van de deelnemende teams aan de Sanicole Air Show, die plaatsvindt op zondag 15 september 2019.

Sanicole en de vliegbasis Kleine-Brogel werken steeds nauw samen om grote vliegevenementen te organiseren. Alle toestellen die op zondag hun opwachting maken in het luchtruim boven Hechtel zijn al vanaf vrijdag op onze vliegbasis te gast.

Programma

  • 9.00 u: deuren open
  • Ontvangst en introductie
  • Verplaatsing naar de publiekszone
  • Onderdompeling in het interactief programma
  • 14.30 u: einde programma

De toegang en parking zijn gratis.

Drank en eten aan schappelijke prijzen.

Interesse? Om deel te nemen moet je je wel vooraf inschrijven.

Meer info op de website van de vliegbasis Kleine-Brogel.