-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag techniek: Marine en techniek in Zeebrugge

Jobdag techniek: Marine en techniek in Zeebrugge

03/04/2019

Heb jij een technisch profiel? ? Hou je van afwisseling en werken in team? Defensie zoekt technisch geschoold personeel in verschillende domeinen en met verschillende diploma’s. Nieuwsgierig naar wat Defensie jou te bieden heeft? Kom dan op 3 april naar de jobdagen techniek die we in samenwerking met de VDAB organiseren in Zeebrugge, Herentals, Genk en Temse.

In het VDAB-opleidingscentrum in Zeebrugge zal de Marine haar technische functies voorstellen. We zoeken o.a. bachelors scheepswerktuigkunde en techniek-elektronica. Ben je geïnteresseerd in een technische job aan boord van een schip als onderofficier of matroos? De marine geeft hier meer uitleg over de jobs aan boord, de vormingen en de toelatingsvoorwaarden. 

Inschrijven

De deelname aan de jobdag is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven (tot 2 april) via het onderstaande inschrijvingsformulier.

Programma

 9.00 u: briefing over jobmogelijkheden en toelatingsvoorwaarden
10.30 u: rondleiding in opleidingscentrum VDAB
12.00 u: lunch
12.45 u: bezoek aan boord van een marineschip
16.30 u: einde jobdag

Maaltijd

Je kan aan het middagmaal deelnemen indien je bij de inschrijving ook vermeldt dat je je voor de maaltijd wilt inschrijven. Vergeet dan niet 4,50 euro mee te brengen.
Frisdranken zijn verkrijgbaar voor 0,80 euro.

Transport

Er is vervoer vanaf het station van Blankenberge om 8.30 u.

Inschrijvingsformulier