-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag soldaat manoeuvre (infanterie) in Leopoldsburg

Jobdag soldaat manoeuvre (infanterie) in Leopoldsburg

29/11/2017

Wij zoeken gemotiveerde collega’s in een professioneel, erg krachtig en dynamisch maneuverbataljon in de schoot van de Landcomponent .

Ben je jong en dynamisch, houd je van sportieve en fysieke uitdagingen, ben je op zoek naar avontuur en aanvaard je berekende risico’s, spreken oefeningen en buitenlandse operaties jou aan, draag je kameraadschap en teamspirit hoog in het vaandel, neem je graag initiatief? Dan is een job als infanterist misschien iets voor jou! De basis van de eenheid is de kracht van haar gevechtssoldaten en onze zeer modern uitgeruste eenheid beschikt over de ‘Piranha’-gevechts-voertuigen en traint hard om de Belgische overheid en de internationale gemeenschap een krachtig en flexibel middel te bieden wanneer mogelijke veiligheidsuitdagingen zich voordoen.

Op woensdag 29 november organiseren we een jobdag. Ben je geïnteresseerd, kom dan kennis maken met onze traditierijke eenheid.

Naast informatie over de toetredingsvoorwaarden en de basisopleiding door het Informatiecentrum Hasselt, krijg je een indruk van het werk van onze gevechtssoldaten. Je maakt kennis met de voertuigen, het materieel en het werk. Daarnaast kan je praten met jonge militairen die je graag informatie verschaffen over het leven van de hedendaagse infanterist.

Programma

13.00 u - 13.15 u: Ontvangst kandidaten Club Silberman
13.15 u - 13.30 u: Voorstelling en welkomstwoord Korpscommandant
13.30 u - 13.50 u: Presentatie Bataljon Bevrijding - 5 Linie
13.50 u - 14.05 u: Demo video Bataljon Bevrijding - 5 Linie
14.10 u - 15.40 u: Static Demo middelen en capaciteiten Bataljon Bevrijding - 5 Linie
16.00 u - 16.30 u: Voorstelling en korte uiteenzetting Informatiecentrum Defensie
16.30 u: Einde activiteit

Pendeldienst

Er is militair transport voorzien om 12.45 u aan het station van Leopoldsburg.

Inschrijvingsformulier