-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag onderofficier manoeuvre

Jobdag onderofficier manoeuvre

16/02/2018

De Landcomponent organiseert op vrijdag 16 februari 2018 een jobdag onderofficier manoeuvre (infanterie). 

Als onderofficier manoeuvre geef je leiding aan een sectie van ongeveer tien militairen die het grondgevecht voeren. Je werkterrein is meestal complex zoals dorpen, steden en ruw terrein. Je bent de vakman, de leider en de instructeur op het gebied van alle middelen en mogelijkheden van je sectie. Je staat in voor het plannen, uitvoeren en evalueren van opdrachten. Daarnaast zorg je voor de sociale, tactische en technische begeleiding van je sectieleden. Dagelijks motiveer en stimuleer je de soldaten van je sectie onder alle omstandigheden.

Wat bieden we?

We bieden je iets wat niet veel andere werkgevers kunnen: een unieke werk- en levenservaring en de kans om bij te dragen aan vrede en veiligheid in binnen- en buitenland.

Als onderofficier manoeuvre ontwikkel je je persoonlijkheid, wat goed van pas komt in je latere loopbaan, ongeacht of je die binnen of buiten Defensie voortzet.

Voor wie?

Jongeren tussen 17 en 26 jaar met een diploma hoger secundair onderwijs en interesse in een leidinggevende job bij de infanterie.

Wanneer?

Op vrijdag 16 februari van 9.30 uur tot 16.00 uur.

Pendeldienst? 

Er zijn pendelbussen tussen het station van Leopoldsburg en het kwartier Koning Leopold I.

Parkeerplaats?

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de ingang van de kazerne.

Overtuigd?

De deelname aan de jobdag is volledig gratis (behalve het middagmaal voor 6 euro). Je moet je wel vooraf inschrijven via het inschrijvingsformulier hieronder.

Inschrijvingsformulier