-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag meteoroloog

Jobdag meteoroloog

24/04/2019

Defensie organiseert op 24 april 2019 een jobdag waarop je het takenpakket van een meteoroloog kan ontdekken. Tijdens die jobdag kom je te weten hoe je opleiding en je werkplaats er zullen uitzien. Je krijgt er ook informatie over de selectieprocedure en de opleidingen voor de aangeboden vacatures. De uitleg wordt gegeven door mensen van het Informatiecentrum Defensie samen met het Education & Training Center van de Meteo Wing.

Inschrijven

De deelname aan de jobdag is volledig gratis, maar je moet je wel inschrijven via het onderstaande inschrijvingsformulier. Op het programma staan activiteiten van 9.00 tot 16.00 uur. De jobdag staat enkel open voor de sollicitant, niet voor familieleden of begeleiders.

Om veiligheidsredenen word je bij de ingang van de kazerne gecontroleerd. Vergeet daarom je identiteitskaart niet. Om de toegangscontrole vlot te laten verlopen, vragen we je om rugzakken en handtassen zoveel mogelijk thuis te laten.

Maaltijd

Je kan aan het middagmaal deelnemen indien je bij de inschrijving ook vermeldt dat je je voor de maaltijd wilt inschrijven. Vergeet dan niet 4,50 euro mee te brengen.

Programma

09.00 u: ontvangst bij de Meteo Wing
09.30 u: bijwonen van de dagelijkse briefing van het Meteo Centrum
10.00 u: briefing over de aanwervingsprocedure, vorming & loopbaan van een meteoroloog
11.00 u: bezoek aan het Meteo Centrum (met lancering weerballon)
12.00 u: lunch
13.00 u: bezoek aan het Education & Training Center. Mogelijkheid tot het stellen van vragen aan de instructeurs en de huidige leerlingen. Begeleid bezoek aan het meteorologisch station op het vliegveld van Bevekom
16.00 u: einde activiteiten

Inschrijvingsformulier