-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag bij het 3 Bataljon Parachutisten

Jobdag bij het 3 Bataljon Parachutisten

06/06/2018

Paracommando’s leiden een avontuurlijk en afwisselend leven. Heb je interesse? Twijfel dan niet! Je bent van harte welkom bij onze paracommando’s: een van de meest tot de verbeelding sprekende beroepen!

Paracommando’s behoren tot de elite van Defensie. Dankzij hun snelle inzetbaarheid en hun uiteenlopende kwaliteiten kunnen zij op zeer korte tijd tussenkomen in crisissituaties, humanitaire operaties, conflicten, evacuaties of rampen. Ze staan altijd klaar om mensen in nood te helpen. Een open blik en een warm hart voor de noden in de wereld zijn belangrijke waarden voor de paracommando van de toekomst. 

Je bezit een uitstekende fysieke conditie, je bent een doorzetter en werken in teamverband spreekt je aan. Een actief, uitdagend en afwisselend beroep beantwoordt aan je verwachtingen. Beschikbaarheid en flexibiliteit schrikken je niet af. Je bezit de wilskracht om je grenzen te verleggen en jezelf te ontplooien. Kortom: waag de sprong, word paracommando!

Programma

  • 12.30 u: ontvangst
  • 13.15 u: infobriefing
  • 14.15 u: rondleiding kazerne en demonstraties

Pendeldienst

Om 12.30 u en 12.45 u is er een pendeldienst tussen het station van Tielen en het militaire kwartier van het 3 Bataljon Parachutisten.

Inschrijvingsformulier