-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Jobdag ATC 1ste Wing in Bevekom

Jobdag ATC 1ste Wing in Bevekom

26/02/2020

Word jij mijn collega?

Ik ben Dankert, luchtverkeersleider bij Defensie en organiseer samen met een team op 26 Februari 2020 de “ATC-Jobdag” op de vliegbasis te Bevekom.

Deze jobdag wordt speciaal ingericht om jullie inzicht te geven in wat deze functie werkelijk inhoudt. Een job als piloot bij Defensie spreekt voor zich, de functie van luchtverkeersleider is echter minder bekend. En zoals het gezegde luidt: “onbekend is onbemind”. 

Vandaar deze persoonlijke uitnodiging voor deze, naar mijn mening, zeer interessante job die sommigen onder jullie ongetwijfeld zal bekoren. 

Zijn je toekomstplannen nog niet uitgestippeld, dan is dit bezoek zeker het overwegen waard. 

Naast een degelijk werkritme en verloning, is dit meer dan een job op zich! Als luchtverkeersleider ga je zelfstandig te werk en heerst er een aangename ongedwongen sfeer onder collega’s, waar ruimte is voor overleg en flexibiliteit. Naast het dagelijks werkkader, biedt deze functie voldoende variatiemogelijkheden (buitenlandse opdrachten, cumuljobs, vervolmakingscursussen, sport… ). 

Op 26 Februari word je ontvangen om 08u45 aan de ingang P1 op de vliegbasis van Bevekom en krijg je vervolgens een exclusieve rondleiding achter de schermen. Onze werkomgeving ligt op minder dan 200m naast de startbaan, je beleeft bijgevolg de live activiteit van nabij. Na een laatste briefing eindigt het programma om 12u30.  

De luchtmachtbasis is bereikbaar met persoonlijk vervoer op het adres: Rue de la Grande Lecke, 1320 Bevekom of met het openbaar vervoer. Militaire bussen worden ingelegd vanuit de stations Leuven (laatste bus om 08u00) & Ottignies (laatste bus om 08u00). Indien je van deze dienst wenst gebruik te maken, gelieve dit te vermelden bij je inschrijving onder opmerkingen. 

Inschrijvingen voor deze jobdag in Bevekom zijn afgesloten.

Tot binnenkort!