-A A +A

Andere informatie en diensten van de overheid: www.belgium.be

Koninklijke Militaire School : de laatste kans voor de rekrutering

Koninklijke Militaire School : de laatste kans voor de rekrutering

 

De vierde en laatste verkenningsdag van de Koninklijke Militaire School gaat door op dinsdag 14 april. Je kunt er kandidaat-officieren in hun schoolomgeving ontmoeten, in het vooruitzicht van een eventuele aanwerving.

Op het programma staat de ontvangst door de leerlingen zelf, een voorstelling van de rekruteringsprocedures en een bezoek aan de campus Renaissance. De bezoekers kunnen die dag mee lessen bijwonen en sport beoefenen, samen met de leerlingen; het ideale moment om zich in te leven en vragen te stellen! Er worden honderddertig plaatsen opengesteld voor jongeren geïnteresseerd in een loopbaan als officier. 

De Koninklijke Militaire School staat in voor de basisopleiding in de Polytechnische afdeling of de afdeling Sociale en Militaire Wetenschappen, alsook voor de voortgezette vorming van officieren. Honderden jongeren nemen ieder jaar deel aan de toelatingsproeven in de hoop om geselecteerd te worden. Heb je de verkenningsdag gemist en spreekt een carrière als officier bij Defensie je aan? Ben je gemotiveerd maar niet helemaal zeker van je kunnen? Anderen hebben het al gedaan, waarom jij dan niet!  Waag je kans en schrijf je nog snel in voor de toelatingsproeven in het dichtstbijgelegen Informatiecentrum van Defensie. Vanaf 30 april is het te laat.

Informatie: secretariaat toelatingsproeven